• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Pergola Retractabila de Vara cu Falduri

  • Home
  • /
  • Pergola Retractabila de Vara cu Falduri

Pergola Retractabila cu Falduri

Produsul este disponibil in Showroom-ul CoDa

Inca din antichitate se obisnuia sa se utilizeze aceste tipuri de umbrare, pentru ca devin un loc de sedere umbros si ferit de vant.

Acum, datorita stilul de viata modern, oamenii obisnuiesc sa petreaca foarte mult timp in aer liber, sa profite de terasele resedintelor, iar aceste pergole au devenit o necesitate.

Descriere produs

Pergola retractabila de vara este folosita pentru umbrire, iar rezistenta la ploaie si vant este mai mare comparativ cu o copertina retractabila.

Pergola retractabila contine material tip fald simplu sau dublu si profile rectangulare sau rotunjite de aluminiu. Este destinata protectiei teraselor,spatiilor rezidentiale si teraselor HoReCa.

Toata structura pergolei este din aluminiu si este vopsita in camp electrostatic.
Dimensiunile maxime sunt de Latime 5m si Proiectie de 5m, sau modulare pentru dimensiuni mai mari.(vezi Proiecte CoDa selectare optiune Pergole )

Materialul de baza este acrilic format din 3 straturi, avand protectie UV de pana la 100% sau alte tipuri de materiale speciale pentru ploaie (vezi Brosuri Produse)

Actionarea pergolei poate fi manuala cu snur sau electrica cu motor și telecomanda.
La acest tip de pergola se poate opta pentru inchiderea ei perimetrala cu Rulouri textile exterioare Screen Zip, Pereti/Rulouri de vant, Pereti/Rulouri de umbrire.

Te-ar mai putea interesa: Copertine RetractabileRulouri ScreenZIP si TransparenteSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare


Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.