• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Automatizari Somfy IO / RTS

  • Home
  • /
  • Automatizari Somfy IO / RTS

Automatizari Copertine – Pergole – Rulouri – Jaluzele – Porti

Produsul este disponibil in Showroom-ul CoDa

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Produsele noastre fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Va punem la dispozitie toata gama de automatizari pentru sistemele de umbrire, pentru porti batante, porti culisante, usi de garaj rezidentiale si industriale.(vezi Proiecte CoDa)(vezi Broșuri Produse)

NOU!- TaHoma Switch PRO

Produse disponibile la comanda: Motoare tubulare IO, Senzori de soare – vant, Senzori de Ploaie, Telecomenzi sau Sistemele inteligente IO Homecontrol Somfy, Tahoma si Connexoon Rts ce permite controlul din telefon a automatizarilor de porti, usi de garaj, copertine si a altor sisteme conexe instalate.

TaHoma switch PRO

Detalii Si specificatii

Descriere
De la aplicatia inteligenta la automatizarea casei, cea mai completa si evolutiva experienta conectata – TaHoma
– Tahoma switch controleaza echipamentele  Somfy si ale marcilor partenere importante (rulouri, obloane, usi de garaj, porti de acces, ferestre, incalzire, iluminat, camere, sisteme de alarma si multe altele) pentru mai multa siguranta, eficienta energetica mai mare si confort sporit in fiecare zi.
– Astazi, cu peste 280 de game de echipamente si 21 de marci majore de echipamente casnice, ofera una dintre cele mai complete experiente de casa inteligenta.
– Datorita integrarii native a protocoalelor io-homecontrol, RTS si Zigbee 3.0, impreuna cu compatibilitatile in cloud, Tahoma switch este o solutie evolutiva, care permite adaugarea de echipamente in timp.
– TaHoma switch este, de asemenea, compatibil cu  Google asistant, Amazon Alexa și Apple Homekit extinzand experienta utilizatorului la control vocal.

Solutie Evolutiva Smart Home

– Compatibil astazi cu mai mult de 280 de game de dispozitive, Somfy si alte marci de prestigiu, precum si asistentii vocali  Apple Homekit, Google Asistant si Amazon Alexa, TaHoma switch este planificat sa fie cea mai completa solutie de casa inteligenta de pe piata.
– Fie ca sunteti un incepator sau un utilizator avansat care locuieste intr-o casa sau un apartament, indiferent de dimensiunea instalatiei si de numarul de echipamente,TaHoma switch  va fi foarte usor de instalat si utilizat.

Echipamente Compatibile

Jaluzele venetiene exterioare, Obloane batante, Camere, Jaluzele interioare, Copertine, Porţi, Automatizarea casei, Pergole, Rulouri, Perdele, Uşi de garaj, Alarme, Gestionare temperatură

Te-ar mai putea interesa: Copertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaRulouri SceenZIP si TransparentePorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice Antifoc

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vizioneaza mai jos cum se comporta o Pergola Bioclimatica in decurs de 1 AN

 

Automatizări pentru copertine și pergole retractabile, porți batante și culisante, sisteme homecontrol Somfy
Somfy homecontrol Coda Cluj - CoDa Solutii Expert
kit somfy motortelecomandasenzor de vant coda cluj napoca 1 - CoDa Solutii Expert

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.