• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Copertine Retractabile duble zona HoReCa

  • Home
  • /
  • Copertine Retractabile duble zona HoReCa

Copertina Retractabila dubla HoReCa

Produsul este disponibil in Showroom-ul CoDa

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Copertinele noastre fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Spre deosebire de alte produse asemanatoare, materialele pe care le folosim ofera protectie ridicata impotriva razelor daunatoare UV.

Copertina cu brate retractabile,este destinata umbririi teraselor rezidentiale, precum si in zona comerciala de tip horeca.

Copertina are structura din aluminiu și este echipata cu brate Premium cu lant testate pana la 14000 de cicluri inchis-deschis, fapt ce confera o durabilitate si fiabilitate mai mare in timp . Toata structura copertinei este vopsita in camp electrostatic.

Dimensiunile maxime de fabricare pentru copertinele fără caseta sunt Latime 7m si Proiectie de 3.5m respectiv Latime 6m si Proiectie de 3m (vezi Proiecte CoDa selectare optiune Copertine Retractabile)

Materialul folosit este acrilic format din 3 straturi, avand protectie UV de pana la 100% si asigura o umbra densa. (vezi Brosuri Produse)

Actionarea copertinei poate fi manuala cu manivela sau electrica cu motor, telecomanda si senzor de soare/vant.

Optional copertina poate sa fie prevazute cu brate care permit instalarea benzilor LED, pentru iluminat ambiental, astfel incat sa puteti beneficia de o atmosfera intima si pe timpul serii.

Te-ar mai putea interesa: Pergole RetractabileRulouri ScreenZIP si TransparenteSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.