• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Usi Metalice Antifoc si Multifunctionale

  • Home
  • /
  • Usi Metalice Antifoc si Multifunctionale

Usi Metalice Antifoc si Multifunctionale

Usile Antifoc vin in intampinarea nevoilor dvs. pe care usile obisnuite nu le pot satisface. Variantele metalice sunt robuste, functionale si in special, atragatoare din punct de vedere estetic.
Standardele de siguranta la incendiu impun utilizarea usilor metalice rezistente la foc, este o masura tot mai serioasa in contextul sigurantei in caz de incendiu.

Usile Metalice Antifoc sunt complet galvanizate, vopsite in camp electrostatic, cu 3 balamale, grosimea foii de usa este de 65mm umpluta cu vata minerala si sunt reversibile pentru deschidere stanga sau dreapta. Pot fi cu un singur canat, 2 canate sau culisante. Rezistenta la foc incepe de la 60′ – 180′

Produsele noastre fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Usile Multifunctionale sunt complet galvanizate, vopsite in camp electrostatic, cu 2 sau 3 balamale, grosimea foii de usa este de 40mm sau 65mm umpluta cu structura in forma de fagure pentru usile de 40mm si cu vata minerala pentru usile de 65mm, sunt reversibile pentru deschidere stanga sau dreapta.

Usile Glisante Rolling sunt disponibile cu rezistenta la foc de 120 de minute. Tipul de actionare a usilor este manuala prin tragerea unui maner scoica pe ambele parti ale usii.

In caz de foc usa se inchide automat datorita contragreutatilor montate in cadru.
Configuratiile posibile ale usii: usa normal-inchisa, usa normal-deschisa, usa normal-libera.

Usile antifoc metalice sunt dotate cu garnitura termoexpandabila pozitionata perimetral pe montantii si traversa cadrului.

Usa antifoc metalica culisanta este vopsita cu pulberi epoxidice polimerizate in varianta standard de culoare Avorio (similar RAL 9010) sau la comanda orice alta nuanta RAL.(vezi Proiecte CoDa selectare optiune Usi Sectionale si Metalice) (vezi Broșuri Produse)

Te-ar mai putea interesa: Copertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaRulouri SceenZIP si TransparentePorti si Garduri de AluminiuAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.