• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Pergole Retractabile

  • Home
  • /
  • Pergole Retractabile

Pergole Retractabile Premium pentru Terase Rezidentiale și HoReCa

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Pergolele noastre fac parte din gama Premium sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Spre deosebire de alte produse asemanatoare, materialele pe care le folosim ofera protectie ridicata impotriva razelor daunatoare UV.

Pergolele Retractabile de la CoDa Cluj Napoca sunt folosite pentru umbrirea si protejarea teraselor, iar principalul avantaj este acela ca iti permite sa acoperi suprafete medii si mari, deoarece asigura un spatiu 100% impermeabil.

Mai jos descoperiti mai multe categorii de pergole retractabile cu diverse calitati si specificatii, care se potrivesc pentru fiecare proiect si necesitate in parte.

Indiferent ca este vorba despre un spatiu comercial sau terasa propriei case, pergola retractabila se va adapta dimensiunilor, fara compromisuri legate de estetica.

Datorita structurii robuste din aluminiu si a materialelor folosite la acoperis, aceste pergole va ofera protectie completa impotriva razelor solare cat si a ploii.

Pergolele retractabile sunt produse mai complexe in comparatie cu copertinele retractabile, deoarece pot forma o terasa independenta, dacă se opteaza pentru inchideri laterale cu sticla culisanta sau rulouri screen zip pentru umbrire laterala.

Descoperiti mai jos variantele Pergolelor Retractabile Premium si Personalizate oferite de CoDa Cluj Napoca

Pergola Bioclimatica cu lamele rotative 0-120°

Pergola Bioclimatica cu lamele retractabile

Pergola retractabila All Season pe plan inclinat

Pergola retractabila de umbrire cu falduri

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.