• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Copertina Retractabila Orizontal-Vertical

  • Home
  • /
  • Copertina Retractabila Orizontal-Vertical

Copertina Retractabila Orizontal – Vertical

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Copertinele noastre fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.
Spre deosebire de alte produse asemanatoare, materialele pe care le folosim ofera protectie ridicata impotriva razelor daunatoare UV.

Copertina Retractabila Orizontal – Vertical, este destinata umbririi teraselor precum si in zona comerciala de tip HoReCa.

Copertina are structura din aluminiu si ghidate laterale fapt ce confera o durabilitate si fiabilitate mai mare in timp . Toata structura copertinei este vopsita in camp electrostatic. Rezistenta la vânt Clasa 3

Dimensiunile maxime de fabricare pentru copertinele in varianta manuala sunt Latime 6m si Proiectie de 6m respectiv Latime 15m si Proiectie de 7m pentru varianta electrica. (vezi Proiecte CoDa selectare optiune Copertine Retractabile)

Materialul folosit este acrilic format din 3 straturi, avand protectie UV de pana la 100% si asigura o umbra densa. (vezi Brosuri Produse)

Actionarea copertinei poate fi manuala cu manivela sau electrica cu motor, telecomanda si senzor de soare/vant.

Te-ar mai putea interesa: Pergole RetractabileRulouri ScreenZIP si TransparenteSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.