• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

  • Home
  • /
  • Sisteme din sticla pentru inchidere terasa

Sistemul de sticla BKS-T oferă o glisare în totalitate, astfel obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și va puteți bucura de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii. Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Sistemul BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă. Sistemul este conceput să fie 100% etanș.

Detalii sistem:
Lungime maxima secțiune 13m – Înălțime maxima acceptata 2.8m (recomandat 2.6m)
Grosime sticla securizata sub 2m înălțime 8mm, peste 2m inaltime 10mm
Culori sticla: securizată clară, securizată matelux (mată), securizată fumurie bronze, securizată fumurie gri
Lățime recomandata panou 600-750 mm
Detalii suplimentare sistem:
https://www.valedo.ro/inchideri-terase-sticla/valedo-bks-t

Sistemul de sticla Sliding IS poate acționa ca o zonă tampon în ceea ce privește temperatura, permițându-vă să economisiți energie și oferindu-vă performanțe termice remarcabile chiar și în cele mai aspre ierni. Bucurați-vă de terasa dvs. într-un mediu protejat de frig sau de vremea schimbătoare.Asigură o manevrare sigură și confortabilă, panourile individuale de sticlă sunt trase automat unul după altul în poziția lor finală. Sistemul poate fi glisat până la capăt, panourile parcând unul lângă altul, oferindu-vă o tranziție lină și rapidă de la o terasă protejată la o terasă deschisă și aerisită.
Profilul inferior de trecere cu 3 sau 5 canale a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat are 1.8 cm înălțime, design rotunjit, perii suplimentare de etanșare, asigură etanșare

Detalii sistem:
Lungime maxima sistem cu șină 5 canale: 6m cu deschidere într-o singură parte / 12m cu deschidere stânga – dreapta ; sistem cu șină 3 canale: 3,5m cu deschidere într-o singură parte / 7m cu deschidere stânga – dreapta – Înălțime maxima acceptata 3m (recomandat 2.7m)
Grosime sticla securizata pachet de 20 mm (4/10/6)
Culori sticla: securizată termopan clară
Lățime recomandata panou: sistem cu șină 5 canale: minim 800 mm – maxim 1165 mm si sistem cu șină 3 canale: minim 800 mm – maxim 1120 mm
Detalii suplimentare sistem:
https://www.valedo.ro/inchideri-terase-sticla/valedo-sliding-is

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.