• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Sisteme de inchidere balcon și balustrazi de sticla

  • Home
  • /
  • Sisteme de inchidere balcon și balustrazi de sticla

Sistemul de sticla BKS este un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și pivota chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund, făcându-l cel mai versatil sistem de închidere balcoane cu sticlă de pe piață.Banda magnetică asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată.Panourile glisează complet pentru a vă oferi posibilitatea de a vă transforma în mod creativ balconul.Sistemul este conceput să fie 100% etanș iar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii cu ajutorul benzii magnetice dintre panouri, profilelor și sinelor care au rol de etanșare și drenare a condensului.
Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică care este aproape invizibilă, grosimea ei fiind de 6mm, asigura o îmbinare perfecta și nu se deterioreaza în timp.
Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic și oferim 4 culori RAL standard. Sticlă are o grosime de 8mm sau 10mm cu opțiuni de sticlă clară, mată, sau fumurie. Rolele conțin înveliș din teflon.

Detalii sistem:
Lungime maxima secțiune 13m – Înălțime maxima acceptata 2.8m (recomandat 2.6m)
Grosime sticla securizata sub 2m înălțime 8mm, peste 2m inaltime 10mm
Culori sticla: securizată clară, securizată matelux (mată), securizată fumurie bronze, securizată fumurie gri
Lățime recomandata panou 600-750 mm
Detalii suplimentare sistem:
https://www.valedo.ro/inchideri-balcoane-sticla/valedo-bks

Sistemul de balustrada Eksen este conceput pentru a maximiza vizibilitatea prin balustradă fără a sacrifica rezistența sau durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea aluminiului vor aduce o notă modernă stilului clădirii dvs. Sticla laminată utilizată este puternică, rezistentă la șocuri și veți area certitudinea că animalele de companie și copii sunt protejați împotriva accientelelor neplăcute.
Cadrul robust din aluminiu este conceput pentru a rezista la sarcini grele, iar lipsa profilului vertical asigură o conexiune perfectă, făcând acest sistem alegerea atractivă pentru crearea unui balcon aerisit și care îmbrățișează transparența maximă oferită de sticlă.
Sistem este fiabil datorită materialelor folosite care sunt rezistente în timp și nu necesită intervenții de mentenanță. Sticla este securizată și laminată 8/2/8, cu rezistentă la șocuri mecanice.

Detalii sistem:
Lungime maxima secțiune 26 m – Înălțime maxima 1,2 m
Grosime sticla: laminată și securizată 8/2/8
Culori sticla: securizată clară, securizată matelux (mată), securizată fumurie bronze, securizată fumurie gri
Lățime recomandata panou 1000-1300 mm
Lățime mana curenta 60 – 80 mm
Culoare profil: aluminiu eloxat
Detalii suplimentare sistem:
https://www.valedo.ro/inchideri-balcoane-sticla/valedo-eksen

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.