• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Rulouri Exterioare Screen Zip

  • Home
  • /
  • Rulouri Exterioare Screen Zip

Rulouri Exterioare Screen ZIP

Produsul este disponibil in Showroom-ul CoDa

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Rulourile exterioare Screen Zip fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Rulourile Exterioare Screen ZIP sunt destinate umbririi ferestrelor, vitrinelor, fatadelor de sticla ale cladirilor sau pentru inchiderea laterala a pergolelor.

Este un sistem vertical , dezvoltat pentru utilizarea la exterior, cu rol in a asigura confortul termic si vizual al spatiului interior, intimitatea si functioneaza ca o bariera de praf, o bariera impotriva insectelor, a vantului si a ploii.

Sistemul lateral de tip zip asigura fixarea perimetrala a materialului, rezistenta la vant, o umbra completa si uniforma pe intreaga suprafata de sticla. Ruloul poate fi lasat pe orice pozitie intermediara si poate fi controlat permanent.

Sistemul este compus dintr-o caseta superioara de protectie, profil inferior si ghidaje laterale din aluminiu extrudat.

Materialul este realizat dupa o tehnologie inovativa care combina tesatura firelor din polyester de inalta rezistenta de alte fibrele de legatura ce permit o deplasare independenta, astfel ca absoarbe si distribuie diferit, energia mecanica de pe material.


Finisajul ambelor fete este reprezentat de un lac protector impotriva razelor UV, care are rolul de a pastra culoarea originala timp indelungat si permite o curatare usoara a suprafetelor.
Permite controlul la distanta si integrarea pe sisteme de casa inteligenta.

Dimensiuni maxime de fabricare L 4m x H 3.5m, dimensiuni caseta 10*10, dimensiuni ghidate 5*5.
Este disponibil și noul model de ScreenZip cu dimensiuni maxime de fabricare L 5m x H 5m

Te-ar mai putea interesa: Proiecte CoDaBrosuri ProduseCopertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Rulou Exterior cu Cablu de Ghidare

Ruloul Exterior este destinat umbririi ferestrelor, vitrinelor, fatadelor de sticla ale cladirilor, balcoanelor tip logie sau pentru inchiderea laterala a pergolelor.

Este un sistem vertical, dezvoltat pentru utilizarea la exterior, cu rol in a asigura confortul termic, vizual si intimitate spatiului interior.

Ruloul este alcatuit dintr-un mecanism simplu vertical, cu ghidaje laterale pe cablu si care poate sa fie prevazut la cerere cu caseta de protectie.

Materialul standard folosit la acest produs este Acrilic, dar se poate folosi si materialul perforat de tip screen.

Dimensiuni maxime de fabricare L 5m x H 5m

Te-ar mai putea interesa: Proiecte CoDaBrosuri ProduseCopertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaPorti si Garduri de Aluminiu

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.