• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Jaluzele Venetiene Exterioare Z90

  • Home
  • /
  • Jaluzele Venetiene Exterioare Z90

Jaluzele Venetiene Exterioare Z70-Z90 ideal pentru Etanseitate Fonica

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Jaluzelele Venetiene Exterioare cu model de lamela Z70-Z90, fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Jaluzelele Venetiene Exterioare sunt destinate umbririi ferestrelor, vitrinelor sau ale fatadelor de sticla ale cladirilor.

Jaluzelele exterioare Z90 este cel mai utilizat model de jaluzele exterioare. Lamela are latimea de 90 mm, este confectionata din profil de aluminiu si are in sectiune transversala forma literei Z. Datorita formei sale, jaluzelele Z 90 sunt rezistente la vant de 80 km/h si asigura o buna etanseitate fonica.

Lamelele culiseaza in profile de ghidare din aluminiu. Se pot confectiona pentru montaj sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Pentru modelul standard actionarea este manuala cu manivela.

Lamela din aluminiu este vopsita pe ambele suprafete, profilul superior este din tabla oteloasa, iar profilul inferior si profilele de ghidare sunt din aluminiu extrudat.

Tabla de acoperire este din tabla oteloasa valtuita, iar scarita si banda de pliere din terilen.

COMPONENTA DE BAZA A JALUZELELOR Z90

Profilul superior: profil de otel, 56-58mm, zincat, in forma de Z, deschis in partea de jos
Profil inferior: profil de aluminiu, argintiu
Actionare: manivela 45°
Componente textile: chinga si scarita gri
Lamela: latimea 90mm, in forma de Z.
Culoarea lamelei: alba RAL 9010, bej deschis RAL 1013, bej RAL VSR 240, gri RAL7035, argintie RAL9006, argintiu inchis RAL9007, galben RAL1007, rosu RAL3004, verde RAL6005, albastru deschis RAL5014, maro RAL8014..
Sine de ghidare: aluminiu (20×20 mm), eloxate, sina de ghidare dubla
Console: tip nr.1

Te-ar mai putea interesa: Proiecte CoDaBrosuri ProduseCopertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.