• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Jaluzele Venetiene Exterioare C80

  • Home
  • /
  • Jaluzele Venetiene Exterioare C80

Jaluzele Venetiene Exterioare C65-C80-F80

Cauti o solutie eficienta care sa raspunda nevoii de umbrire, de control al luminii si care sa scada temperatura din interior?

Jaluzelele Venetiene Exterioare cu model de lamela C65-C80-F80, fac parte din gama Premium si sunt usor de utilizat si au durabilitate extinsa în timp.

Jaluzelele Venetiene Exterioare sunt destinate umbririi ferestrelor, vitrinelor sau ale fatadelor de sticla ale cladirilor.

Este un sistem din aluminiu care are intrebuintare multilaterala. In sectiune transversala lamela are forma literei C si latimea de 80 mm.

Lamelele culisează în profile de ghidare din aluminiu. Se pot confectiona pentru montaj sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Pentru modelul standard actionarea este manuala cu manivela.

Lamela din aluminiu este vopsita pe ambele suprafete, profilul superior este din tabla oteloasa, iar profilul inferior și profilele de ghidare sunt din aluminiu extrudat.

Tabla de acoperire este din tabla oteloasa valtuita, iar scarita si banda de pliere din terilen.

COMPONENTA DE BAZA A JALUZELELOR C80

Profil superior: profil de otel, 56 x 58 mm argintiu, zincat, in forma de U, deschis in partea de jos
Profil inferior: profil de aluminiu, in culoarea aluminiului
Actionare: manivela cu carlig 45°
Componente textile: chinga gri, scarita gri
Lamela: latimea 80mm in forma de C, lamela din aluminiu
Culoarea lamelei: alba RAL9010, bej deschis RAL 1013, bej RAL VSR 240, gri RAL7035, argintie RAL9006, argintiu inchis RAL9007, galben RAL1007, rosu RAL3004, verde RAL6005, albastru deschis RAL5014, maro RAL8014
Profile de ghidare: aluminiu (20×20 mm), in culoarea aluminiului, sine de ghidare duble
Console: tip nr.1.

Te-ar mai putea interesa: Proiecte CoDaBrosuri ProduseCopertine RetractabilePergole RetractabileSisteme de SticlaPorti si Garduri de AluminiuUși de Garaj Sectionale si Metalice AntifocAutomatizari

YouTube CoDa pentru mai multe Videoclipuri Similare

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.