• Telefon: 0774092501
  • Mail: office@coda.com.ro
  • Program: 09:00-17:00

Copertine retractabile cu caseta

  • Home
  • /
  • Copertine retractabile cu caseta

Copertina retractabila cu Caseta

Copertina cu brate retractabile complet casetata, destinata umbririi teraselor si balcoanelor rezidentiale, precum si in zona comerciala de tip horeca. Copertina are structura din aluminiu, inclusiv caseta de protectie. Bratele sunt din aluminiu, cu arc interior si actionare cu lant, fapt ce confera o durabilitate si fiabilitate mai mare in timp . Cand copertina este inchisa, avantajul principal este ca materialul textil si bratele sunt in caseta de protectie, fiind protejate de intemperii.Toata structura copertinei este vopsita in camp electrostatic.

Dimensiunile maxime sunt de Latime 6m si Proiectie de 3m. sau Latime 14m x Proiectie 3.5m in functie de varianta dorita. (vezi Proiecte CoDa selectare optiune Copertine cu Caseta)

Materialul folosit este acrilic format din 3 straturi, avand protectie UV de pana la 100% si asigura o umbra densa. (vezi Brosura Materiale selectare Colectia Materiale CoDa Stoc)

Actionarea copertinei poate fi manuala cu manivela sau electrica cu motor, telecomanda si senzor de soare/vant. Optional produsul se poate comanda cu sistem de iluminat tip led, pozitionat in bratele copertinei. (vezi Actionari Electrice)

Vrei o oferta personalizata? Trimite-ne un mesaj si solicita oferta!

Suntem disponibili pentru a-ti oferi cele mai bune solutii!

    Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.